Pagina Cursantului

Curs Bucătar

Modulul 1

Dezvoltare Personală

Descoperiți principiile de bază în ce privește comunicarea la locul de muncă, aprovizionarea cu materii prime și nu în ultimul rând asigurarea condițiilor igienico-sanitare ale spațiului de lucru.

Modulul 2

Tehnologia Meseriei

Învățați totul despre pregătirea mâncărurilor calde și reci, de la prepararea antreurilor până la dulciuri, preparate pe bază de pește, sosuri sau chiar fonduri glace

Extra

Materiale Suplimentare

IP4J este un proiect la care Rogepa participă, împreună cu alte 4 organizații din Europa. Scopul proiectului este să ofere, formatorilor sau educatorilor, instrumentele potrivite pentru ca studenții lor să prospere atât la clasă, dar, mai important, pe piața muncii.

Broșură Ajutor de Bucătar

În această broșură sunt descrise și ilustrate procedee specifice jobului de Ajutor de bucătar. Pe lângă conținutul clasic, veți putea accesa materiale video dezvoltate în cadrul proiectului.

Conținut:

Pregătirea ciupercilor pentru grătar, Tăierea cărnii, Tăierea ficatului, Pregătirea salatei de varză, Tăierea cepei, Pregătirea Șnițelului, Pregățirea Ouălor Prăjite (Ochiuri), Pregătirea Omletei Spaniole (Tortilla), Pregătirea Burgerului și a unui Hot Dog, Prepararea sosului, Pregătirea Desertului, Pregătirea pachetelor cu preparate pentru livrare, Pregătirea unui sandwich la chiflă, Utilizarea mașinii de spălat vase

Materialele din cadrul proiectului IP4J sunt traduse în 5 limbi. Pentru a vedea toate broșurile, în toate limbile disponibile, accesați acest link.

Broșură Agent de Curățenie

În această broșură sunt descrise și ilustrate procedee specifice jobului de Agent de Curățenie. Pe lângă conținutul clasic, veți putea accesa materiale video dezvoltate în cadrul proiectului.

Conținut:

Curățarea băilor, Curățarea unei camere de hotel, Curățarea sălii de mese (cantina), Curățarea unei săli de clasă, Curățarea unei chicinete, Curățarea unui ascensor/lift, Cum se curăță toaleta, chiuveta și oglinda, Cum să ștergeți podeaua, Prepararea unei cafele,

Materialele din cadrul proiectului IP4J sunt traduse în 5 limbi. Pentru a vedea toate broșurile, în toate limbile disponibile, accesați acest link.