Cursurile care sunt disponibile prin proiectul Acces pe Piața Muncii:

Lucrător în Comerț

Veți învăța să aplicați normele de protecție a muncii, să păstrați curățenia la locul de muncă, să depozitați mărfuri, să le etalați în spațiile de vânzare, să oferiți servicii clientelei, să primiți clienţii și să le ușurați procesul de vânzare-cumpărare.

Confecționer-asamblor articole textile

Veți învăța noțiuni elemntare legate de respectarea normelor de protecţia muncii, efectuarea operaţiei de croire, efectuarea operaţiei de confecţionare, controlul calitativ al operaţiei de confecţionare, menţinerea şi întreţinerea utilajului, finisarea şi pregătirea produsului pentru depozitare și ambalarea produselor.

Bucătar

Veți învăța noțiuni legate de asigurarea calității, igiena și securitatea muncii, organizarea activității unităților de alimentație și turism, realizarea preparatelor culinare, realizarea dietelor, pregatirea preparatelor tip catering si fast – food și estetica preparatelor culinare.

Competențe Informatice

Învățați cum să utilizați tehnologia IT curentă. Cursul conține informații despre folosirea internetului, computerului, telefoanelor inteligente și tabletelor. Nu este nevoie să aveți nicio experiență anterioară în domeniul IT pentru a accesa acest curs.

Cursurile care sunt disponibile prin proiectul Acces la formare și carieră:

Competențe Antreprenoriale

Vă gândiți să vă lansați propria afacere? Acest curs vă va da toate informațiile de bază de care aveți nevoie. Veți învăța cum să vă poziționați și să relaționați atât cu potențialii clienți cât și cu eventualii competitori sau cu structurile statului.

Detaliile vor fi disponibile curând

Agricultor

Fie că vă gândiți să începeți activitatea de agricultor sau deja lucrați în agricultură, dar doriți informații mai complexe despre acest domeniu, acest curs vă oferă conținutul de care aveți nevoie. La sfârșit veți obține un certificat de agricultor recunoscut la nivel internațional.

Detaliile vor fi disponibile curând

Ghid de Turism

Învățați cum puteți prezenta frumusețea și istoria locurilor pentru turiști. Cursul vă ajută să înțelegeți cum să compuneți pachete de turism atractive și benefice, cum să comunicați cu potențialii clienți dar și noțiuni legale necesare pentru a profesa în domeniul turismului. Certificatul de calificare obținut după absolvirea cursului este recunoscut internațional.