Acces pe Piața Muncii

Proiectul Acces pe Piața Muncii - Numere Previzionate

persoane participante la servicii

202

număr de cursuri de formare

9

parteneriate de practică

20

participanți la cursul de Lucrător în Comerț:

136

participanți la cursul de Bucătar

28

participanți la cursul de Confecționer Produse Textile

28

participanți la cursul de Competențe Antreprenoriale

20

participanți la cursul de Competențe Informatice

14

durata de implementare

12 luni

Ce ne propunem:

Proiectul Acces pe piața muncii își propune să integreze pe piața muncii 202 persoane ce fac parte din categoria șomerilor și a persoanelor inactive din regiunea Nord-Vest (județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj). Participanții vor putea beneficia de:

  • Servicii personalizate de informare și consiliere profesională
  • Cursuri de formare profesională
  • Promovarea culturii și a inițiativei antreprenoriale și medierea muncii

Scopul acestor activități este de a ajuta participanții în procesul de identificare, ocupare și menținere a unui loc de muncă sau în înființarea unei întreprinderi independente în domeniul de activitate dorit.

Obiectiv Principal

îmbunătățirea capacității de ocupare sustenabilă a 202 șomeri sau persoane inactive din regiunea Nord-Vest, prin participarea la activități integrate și specializate de informare, consiliere, mediere și formare.

Beneficiarul Proiectului

Rogepa

Rogepa este o companie româno-germană activă în regiunile orașelor Baia Mare și Cluj-Napoca, România, activitatea principală fiind educația adulților. Designul programelor de formare, dezvoltarea de curricule, consilierea profesională, designul de materiale de formare, managementul de proiecte europene și planificare de evenimente naționale și internaționale sunt domeniile în care avem experiență. Credem în folosirea tehnologiilor actuale pentru a face formarea de înaltă calitate accesibilă pentru toți.

Devino Cursant!

Proiectul Acces pe piața muncii se adresează persoanelor care își doresc să ocupe un loc de muncă și sunt șomeri sau a persoane inactive din regiunea Nord-Vest (județele: Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj).
Cursurile proiectului se vor desfășura în județele Cluj și Maramureș. Pentru a vedea condițiile de acces și mai multe detalii pentru cursanți, apăsați butonul „Vreau să Particip”.

Luați legătura cu noi!

Dacă aveți orice întrebare sau propunere privind proiectul Acces pe Piața Muncii, vă rugăm să ne contactați

Proiectul ACCES pe Piața Muncii, cod 157050, este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, axa prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toți, Cod apel POCU/1080/3/16/3.1/3.4.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro