Pagina Cursantului

Capitolul 01
Introducere
Noțiuni introductive referitoare la terminologia folosită în domeniul comercial
Capitolul 02
Demararea unei afaceri în comerţ
Descoperiți tot ce trebuie să ştiți şi să faceți pentru a demara o afacere în comerţ


Capitolul 03
Tipuri de Activităţi de Comercializare
De la activităţi de comercializare cu ridicata sau cu amănuntul până la serviciile desfășurate în alimentația publică
Capitolul 04
Cerinţe şi criterii necesare desfăşurării activităţii comerciale
De la constituirea unei societăţi comerciale până la exprimarea şi estetica unui magazin


Capitolul 05
Tehnologia amenajării suprafeţei de vânzare
Descoperiți factorii care stau la baza amenajării suprafeței de vânzare
Vezi Conținutul
Capitolul 06
Tipuri de Vânzări
Prezentarea practicilor comerciale care au ca rezultat formarea tipurilor de vânzări pe care le toți cunoaștem


Capitolul 07
Recepţionarea Mărfurilor
Prezentarea primei etape prin care trec mărfurile înainte de a ajunge în magazine
Vezi Conținutul
Capitolul 08
Principalele reguli de comercializare a produselor şi serviciilor
Diferite reguli implicate în comercializarea de produse


Capitolul 09
Personalul Unităţilor Comerciale
Prezentarea personalului din unitățile comerciale
Capitolul 10
Noţiuni de Merceologie
Principalele noțiuni referitoare la știința care se ocupă cu studierea mărfurilor – merceologia


Capitolul 11
Norme generale privind controlul oficial al alimentelor
Prezentarea normelor privitoare la controlul produselor alimentare
Vezi Conținutul
Capitolul 12
Inventarierea în unităţile comerciale
Câteva reguli referitoare la inventarierea mărfurilor


Capitolul 13
Încheiere
Vezi Conținutul
Anexa 01
Aplicarea normelor de igienă, sanitar-veterinare și de protecție a mediului

