Pagina Cursantului

Lucrător în Comerț

Capitolul 01

Introducere

Noțiuni introductive referitoare la terminologia folosită în domeniul comercial

Capitolul 02

Demararea unei afaceri în comerţ

Descoperiți tot ce trebuie să ştiți şi să faceți pentru a demara o afacere în comerţ

Capitolul 03

Tipuri de Activităţi de Comercializare

De la activităţi de comercializare cu ridicata sau cu amănuntul până la serviciile desfășurate în alimentația publică

Capitolul 04

Cerinţe şi criterii necesare desfăşurării activităţii comerciale

De la constituirea unei societăţi comerciale până la exprimarea şi estetica unui magazin

Capitolul 06

Tipuri de Vânzări

Prezentarea practicilor comerciale care au ca rezultat formarea tipurilor de vânzări pe care le toți cunoaștem

Capitolul 07

Recepţionarea Mărfurilor

Prezentarea primei etape prin care trec mărfurile înainte de a ajunge în magazine

Capitolul 08

Principalele reguli de comercializare a produselor şi serviciilor

Diferite reguli implicate în comercializarea de produse

Capitolul 09

Personalul Unităţilor Comerciale

Prezentarea personalului din unitățile comerciale

Capitolul 11

Norme generale privind controlul oficial al alimentelor

Prezentarea normelor privitoare la controlul produselor alimentare

Capitolul 12

Inventarierea în unităţile comerciale

Câteva reguli referitoare la inventarierea mărfurilor

Anexa 01

Aplicarea normelor de igienă, sanitar-veterinare și de protecție a mediului

Anexa 02

Microbiologia