Instrumente Web 2.0 pentru dezvoltarea carierei

date importante

durata

3 zile

Aceasta este o aproximare. Orarul workshopului va fi stabilit pentru fiecare eveniment în parte, în funcție de nevoi.

număr de ore

16

4 ore teorie

12 ore practică

finalitate

Certificat de Absolvire

Pe certificat vor fi notate temele abordate și aplicațiile folosite.

Cui i se adresează workshopul de instrumente Web 2.0 pentru dezvoltarea carierei?

Pentru a participa la un workshop prin proiectul Acces la formare și carieră trebuie să fiți fie o persoană angajtă, cu vârsta de peste 40 de ani, fie o persoană angajată cu domiciliul în mediul rural de orice vârstă.

Cum se desfășoară workshopul

Workshopurile se vor organiza în diferite locații interesante din județul Cluj și Maramureș. Dacă participați la workshop, aveți asigurate cazarea și masa. O grupă de workshop va avea circa 11 participanți plus formatori, consilieri și organizatori.

Ne-am asigurat că toate condițiile de care aveți nevoie pentru o experiență de învățare pozitivă sunt îndeplinite. Veți avea acces la materiale folositoare în format digital și în format tipărit. Avem computere pe care să le puteți folosi pe parcursul evenimentului, avem conexiune la internet, avem săli potrivite pentru workshop și avem formatori bine pregătiți și plini de entuziasm.

Fiecare workshop este diferit pentru că noi ne adaptăm și personalizăm conținutul în funcție de nevoile și cerințele grupului.

Formarea se bazează pe implicarea cât mai activă a grupului și vom folosi metode interactive precum jocul de roluri, lucrul în echipă, brainstormingul, problematizarea, team building-ul și learning-by-doing.

Certificatul de absolvire

La finalul parcurgerii temelor propuse, veți participa la un proces de evaluare prin care vom descoperi împreună ce lucruri noi ați învățat pe parcursul workshopului, cât de mult vă vor folosi cunoștințele noi, unde le veți folosi și cât de bine ne-am descurcat în organizarea evenimentului.

Veți primi certificate de absolvire, recunoscut de angajator, cu specificarea competențelor dobândite.

Temele pe care le vom parcurge

  • Ce sunt instrumentele web 2.0
  • Siguranța în mediul online
  • Aplicații web pentru comunicare
  • Aplicații web pentru organizare
  • Aplicații web pentru colaborare
  • Aplicații web pentru prezentare personală

Aplicații Web 2.0 pentru Organizare

Vă interesează workshopul?

Dacă doriți să participați la unul dintre workshopurile noastre, sunteți angajat și aveți fie vârsta de peste 40 de ani, fie domiciliul în mediul rural, completați formularul de înscriere și vă contactăm cât de rapid putem pentru a stabili detaliile de participare.