Aplicații Web 2.0

ClickUp

ClickUp este o aplicație de productivitate bazată pe cloud, care se concentrează pe centralizarea întregului flux de lucru și alte nevoi legate de muncă în cadrul unei singure platforme majore. Urmând această idee, aplicația combină aplicații importante de afaceri și centralizează informații relevante într-o singură soluție online.

Potrivit creatorilor săi, „lumea” soluțiilor de productivitate este „stricată”, deoarece majoritatea aplicațiilor din această categorie depind de „prea multe lucruri în ecosisteme complet separate”.  Așadar, au încercat să remedieze acest aspect, oferind utilizatorilor toate instrumentele de care au nevoie în cadrul unei singure platforme, „forțându-i” să rămână concentrați pe munca lor.

Platforma poate fi folosită pentru a atribui sarcini, gestiona proiecte și pentru colaborarea generală între membrii echipei cu privire la proiectele în derulare. ClickUp are toate instrumentele și funcțiile necesare pentru a oferi un mediu de lucru pentru toate tipurile de echipe și companii.

De asemenea, aplicația permite utilizatorilor să se uite la datele lor de lucru folosind o serie de vizualizări care sunt foarte utile pentru o mai bună înțelegere a muncii lor. Vizualizarea panoului, vizualizarea casetei, vizualizarea Gannt și vizualizarea tabelului sunt doar câteva dintre opțiunile disponibile în interiorul ClickUp privind vizualizările. Pe lângă faptul că vă ajută cu fluxul de lucru, comutarea între vizualizări poate simplifica și modul în care vă urmăriți proiectele și termenele limită ale acestora. Acesta este modul în care platforma vă asigură că obțineți o viziune globală asupra tuturor proiectelor și colaboratorilor dvs. și nu pierdeți niciodată evidența lucrurilor importante.

Pentru a rezuma, puteți folosi ClickUp pentru a vă crește productivitatea și a vă conduce proiectele de lucru într-un mod simplu și ușor, centralizând fluxurile de lucru, e-mailurile, evenimentele, foile de calcul, proiectele într-o platformă completă all-in-one.

Informații generale

Lumea aplicațiilor de management de proiect și a software-ului de productivitate în general este destul de complexă și oarecum copleșitoare, așa că este o provocare să fii competitiv și mai greu pentru o aplicație să iasă în evidență. Toate instrumentele găsite în acest domeniu urmăresc să facă același lucru, așa că, la prima vedere, este greu pentru utilizatori să găsească platforma cea mai potrivită pentru a-și îndeplini nevoile. În general, diferențele dintre aceste aplicații se găsesc de obicei în prețul lor sau în interfața lor cu utilizatorul.

ClickUp încearcă să fie diferit. Creatorii platformei au văzut că domeniul aplicațiilor de productivitate nu este așa cum ar trebui și au încercat să creeze o aplicație care să satisfacă nevoile majorității utilizatorilor. Una dintre problemele cu care au întâmpinat a fost faptul că majoritatea aplicațiilor de management de proiect de pe piață nu erau cele mai potrivite pentru lucrul în echipă. Software-ul disponibil fie a fost prea complex, ceea ce a făcut ca utilizatorii să-și găsească drumul cu greu, fie a fost simplu și i-a împiedicat. Deci, au creat ClickUp și au încercat să rezolve aceste probleme.

Platforma vă ajută să păstrați toate informațiile și datele esențiale centralizate într-un singur loc. Utilizatorii nu trebuie să părăsească aplicația pentru a găsi informațiile de care au nevoie. Toate informațiile relevante sunt păstrate într-un singur loc, așa că este mai ușor pentru utilizatori să rămână concentrați și să continue să lucreze la proiectele lor fără distragere.

Prin urmare, avem o singură platformă care integrează toate lucrurile necesare pentru ca echipele să-și planifice proiectele, să colaboreze folosind documente editabile și să le urmărească munca folosind analize și raportare. O singură platformă unde puteți găsi foi de calcul, mementouri, urmărirea obiectivelor etc. lucrând împreună fără probleme.

Un alt aspect specific pentru ClickUp este că a fost construit concentrându-se pe o caracteristică care nu este direct legată de funcționalitatea sa. Vorbim de personalizare. Aplicația permite utilizatorilor săi să personalizeze totul, astfel încât să poată crea un mediu confortabil și productiv cel mai potrivit pentru nevoile lor.

Caracteristici Principale

Managementul proceselor

Funcțiile de gestionare a proceselor sunt toate legate de fluxul de lucru. Utilizatorii pot vedea și gestiona toate aspectele relevante ale muncii lor plasate într-o singură locație unde toate pot fi urmărite și monitorizate. Un alt obiectiv important în ceea ce privește instrumentele de management al proceselor este acela că acestea se concentrează pe timpul pierdut pe sarcini repetitive. Aici intervin șabloanele și pot fi folosite atunci când aveți de-a face cu proiecte similare și nu doriți să pierdeți timpul pentru a începe să planificați proiectul din nou de la zero.

Managementul sarcinilor

Este de la sine înțeles că, dacă ai de-a face cu soluții software de productivitate, te vei trezi că lucrezi în principal cu sarcini. Sarcina elementul în funcție de care sunt realizate celelalte opțiuni din interiorul unor astfel de platforme.
Funcțiile de gestionare a sarcinilor permit utilizatorilor să-și gestioneze sarcinile, organizându-le sau prioritizează după cum consideră de cuviință. Folosind ClickUp poți beneficia de acest tip de instrumente în a-ți crea sarcina într-un mod simplu și ușor, folosind funcția intuitivă de drag-and-drop.

Gestionare a timpului

Managementul timpului este unul dintre principalele motive pentru care oamenii folosesc aplicațiile de management de proiect: productivitate maximă într-un anumit timp. ClickUp oferă multe instrumente de gestionare a timpului care permit utilizatorilor să-și urmărească munca, să gestioneze calendarele și să își vizualizeze proiectele printr-o serie de vizualizări pentru o înțelegere globală a proiectului lor. Funcțiile de gestionare a timpului implică și funcții de sincronizare cu Google Calendar și posibilitatea de a vedea perioada de timp necesară unui proiect de la început până la sfârșit.

Personalizare completă

Această serie de caracteristici este ceea ce ClickUp știe cel mai bine și, de asemenea, diferența majoră între această platformă și alte aplicații de productivitate. Personalizarea completă implică faptul că fiecare utilizator poate, teoretic, să transforme platforma în propria sa aplicație privată de management de proiect. Aceasta înseamnă că dvs., ca utilizator, vă puteți crea fluxul de lucru în modul cel mai potrivit pentru dvs. Vă puteți personaliza proiectele atribuind munca persoanelor dorite, adăugați sarcini, marcați și clasificați-le în funcție de nevoile dvs., adăugați teme de culoare preferate etc.

Colaborare în timp real

Platformele de productivitate pot fi folosite pentru proiecte personale și nu este obligatoriu să lucrezi la proiecte în colaborare cu mai mulți membri ai echipei. Proiectele pot fi doar pentru ochii tăi, dar colaborarea este ingredientul principal atunci când vine vorba de astfel de platforme.
La fel ca multe alte aplicații, cum ar fi Google Docs, de exemplu, tu și echipa ta poți lucra la același document în același timp. Puteți vedea în timp real cine mai lucrează la el și puteți urmări modificările pe care le fac.

Aplicații și dispozitive

ClickUp poate fi folosit pe toate tipurile de dispozitive precum mobil, desktop, Alexa, Google Assistant, Gmail etc. Platforma a dezvoltat aplicații pentru Android, iOS, Windows și Mac.
De asemenea, are un mod special de lucru cu contul tău Gmail, unde poți crea sarcini direct prin contul tău de e-mail.

Ierarhia ClickUp

Pentru a utiliza cu succes platforme precum ClickUp, trebuie să înțelegeți ierarhia acestora. Ierarhia este nucleul principal al fiecărei soluții software de acest tip și trebuie să o înțelegeți pentru a vă descurca în jurul aplicației. ClickUp are un mod destul de standard de organizare a lucrurilor, dar ar părea puțin complex la prima vedere.

Structura poate fi aranjată după cum urmează: Spațiu de lucru>Spațiu>Foldere>Liste>Activități. Folderele sunt optionale si nu este necesar sa le faci, dar te pot ajuta sa te organizezi mai bine. De asemenea, Sarcinile pot conține una sau mai multe Subsarcini care pot fi grupate împreună.

O abordare mai grafică a modului în care arată ierarhia ClickUp poate fi văzută în imaginea de mai jos.

Acum vă vom arăta definiția și scopul fiecărui element prezent în structura ClickUp așa cum a fost explicat de creatorii platformei.

Spații de lucru

Spațiile de lucru sunt nivelul superior al Ierarhiei și reprezintă pe toată lumea și totul într-o organizație. Fiecare spațiu de lucru poate fi organizat în unul sau mai multe spații. Vă puteți alătura sau crea câte spații de lucru doriți. Fiecare spațiu de lucru este complet separat de celelalte.
Fiecare spațiu de lucru ClickUp este complet separat, astfel încât nu este posibil să vizualizați sau să transferați informații între ele. Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor preferă să păstreze totul într-un singur spațiu de lucru! Aceasta include planuri plătite.

Spații

Accesat cu ușurință în bara laterală Workspace, Spaces acționează ca departamente în cadrul organizației dvs. Spațiile permit echipei dumneavoastră să separe munca și să răspundă nevoilor diferitelor echipe. Puteți crea spații private și puteți invita membri selectați.
Fiecare spațiu are propriile setări și anumite aplicații Click, astfel încât să puteți avea o configurație complet diferită a fluxurilor de lucru în timp ce transferați fără probleme informații sau comutați între ele. Dacă nu sunt personalizate la nivel de folder sau listă, setările Spațiului, cum ar fi stările și câmpurile personalizate, vor fi moștenite de toate sarcinile din spațiu.
Multe companii folosesc Spaces pentru a separa departamentele companiei. Aceștia pot crea un spațiu pentru vânzări, altul pentru contabilitate și unul pentru operațiuni care include foldere pentru resurse umane, juridice și IT. În funcție de câți clienți cu care lucrează, agențiile, freelancerii și consultanții pot alege să creeze un spațiu diferit pentru fiecare client sau să creeze un spațiu pentru clienți cu un folder sau o listă pentru fiecare client.

Dosare (Foldere)

Dosarele există în Spaces și sunt folosite pentru a vă organiza Listele de sarcini și Documentele. Folderele sunt grupuri de Liste. Acest lucru este util atunci când aliniați versiuni de funcții sau campanii de marketing, dar folderele sunt opționale. Folderele vă permit să personalizați un întreg grup de Liste conținute. Puteți seta stări personalizate și câmpuri personalizate pentru întregul folder.

Liste

Listele sunt containere pentru sarcinile dvs. Gândiți-vă la liste ca la file din foldere. De exemplu, le puteți folosi pentru a organiza munca pentru un anumit interval de timp, cum ar fi sprinturi, în funcție de locația geografică sau ca faze ale proiectelor complexe.
Listele acționează ca secțiuni din folderele dvs. Le puteți folosi pentru a organiza oameni, faze, cronologie, sprinturi, locații sau orice implementați pentru a vă menține Spațiile organizate. Pe lângă faptul că sunt grupate în Foldere, Listele pot fi create și ca elemente independente.

Sarcini

Sarcinile sunt cea mai importantă parte a managementului de proiect ClickUp! Sarcinile sunt elementele acționabile menite să progreseze de la deschis la închis, folosind stări. Fiecare sarcină va avea întotdeauna o listă părinte, dar acestea pot fi partajate cu alte Liste pentru confortul dvs.! Sarcinile moștenesc funcții precum Status sau Câmpuri personalizate. Pentru a le ajusta la nivel de activitate, le veți modifica la nivel de spațiu, folder sau listă.
Sarcinile pot conține subsarcini și liste de verificare și oferă multe funcții personalizabile.

Cât costă ClickUp

Când vine vorba de prețuri, dacă aveți o echipă mică sau doriți să utilizați ClickUp doar pentru proiecte personale, contul gratuit este singurul de care veți avea nevoie. Dacă doriți mai multe opțiuni și funcții, iar planul freemium nu este suficient pentru a vă acoperi nevoile, aplicația are alte patru planuri de preț, fiecare cu propriul pachet de opțiuni. Acum să vedem ce puteți obține cu fiecare dintre aceste planuri.

Plan gratuit

Primul plan despre care vom vorbi este Planul gratuit. Aceasta este versiunea de bază pe care o veți obține în mod implicit atunci când creați pentru prima dată un cont ClickUp. După cum am spus anterior, acest plan este surprinzător de util pentru utilizatorii care intenționează să folosească aplicația doar pentru proiecte personale sau pentru echipe mici.
Cu versiunea gratuită puteți crea proiecte și spații nelimitate , puteți adăuga utilizatori nelimitați și puteți utiliza cele mai importante caracteristici pe care platforma le are de oferit. Are, de asemenea, anumite limitări, ca majoritatea celorlalte soluții software libere de pe piață. Aceste limitări includ o limită generală de stocare de 100 MB și alte limitări ale unor caracteristici cheie, astfel încât vi se permite să vă înțelegeți cum funcționează, mai degrabă decât o utilizare adecvată.

Plan nelimitat

Următorul plan de prețuri în linie se numește Nelimitat și costă 5 USD pe utilizator , pe lună, atunci când este facturat anual, și 9 USD pe utilizator, pe lună, atunci când este facturat lunar. După cum spune și numele, obțineți totul nelimitat cu acest plan. Aceasta include stocare, integrări, automatizări (1.000 dintre ele), funcții și raportare avansată. Dacă considerați că planul gratuit este restrictiv, atunci acesta este planul potrivit pentru dvs., deoarece toate restricțiile sunt eliminate.

Plan de afaceri

Următorul este planul de afaceri. Acest plan percepe 9 USD pe lună , per utilizator facturat anual și 19 USD pe utilizator, pe lună atunci când este facturat lunar.  Vă puteți întreba: De ce aș avea nevoie de alt plan mai scump când nivelul Nelimitat are totul nelimitat, fără restricții?
Pentru a răspunde la întrebare, putem spune că acest plan este cel mai potrivit pentru companiile mai mari care pot beneficia de securitatea sporită oferită de acest nivel și de alte caracteristici specializate, cum ar fi diagrama de gestionare a resurselor, generatorul de widgeturi, exportul de date în avans și panoarea obiectivelor.

Plan Enterprise

Ultimul este Planul Enterprise. Acesta este cel mai potrivit pentru companiile mari, iar prețul pentru acest nivel trebuie solicitat direct de la furnizor, deoarece nu este afișat ca și celelalte planuri de preț. Acest panou include funcții mai specializate, crește securitatea și alte personalizări interne de care pot beneficia anumite companii.

Aspectul, interfața grafică și funcționalitatea

Scopul principal al ClickUp este de a maximiza productivitatea pentru persoanele care folosesc platforma și își setează întregul sistem de valori în acest scop. Instrumentul a fost conceput pentru a centraliza toate instrumentele de productivitate necesare împreună într-un singur ecosistem. Ideea a fost de a oferi utilizatorilor toate lucrurile de care au nevoie în cadrul aplicației, astfel încât să nu fie nevoiți să-și piardă concentrarea folosind alte instrumente terțiare.

Platforma este ideală pentru lucrul la distanță și permite membrilor echipei să colaboreze cu succes între ei pentru a finaliza proiecte comune, indiferent de locația lor. Aceștia pot urmări munca în timp real, pot finaliza sarcini și pot împărtăși informații importante între ei pentru a respecta termenele limită ale proiectului. ClickUp face managementul proiectului să funcționeze destul de ușor, permițând utilizatorilor să colaboreze frumos între ei, iar șeful proiectului are instrumentele potrivite pentru a urmări întreaga activitate de la început până la sfârșit.

De asemenea, are capacitatea de a prioritiza sarcinile prin utilizarea unui sistem de coduri de culori care face ca starea de lucru să iasă în evidență vizuală. Multe alte funcții utile sunt oferite de ClickUp, cum ar fi diagrame Gantt, hărți mentale, blocnote, câmpuri personalizate, urmărire a timpului și multe altele.

Personalizarea este un element central când vine vorba de funcționalitatea ClickUp. Aceasta este una dintre inovațiile care permit aplicației să facă diferența în lumea soluțiilor de productivitate. Utilizatorii își pot personaliza nu numai fluxul de lucru, ci și setările de confidențialitate, caracteristicile, funcțiile, sarcinile și etichetele. Chiar și starea sarcinii. Puteți lua aplicația și o puteți face proprie pentru a vă maximiza productivitatea.

Alte caracteristici oferite de ClickUp includ: checklists, care permit utilizatorilor să vadă când sarcinile au fost finalizate,  șabloane de stare personalizate  care sunt foarte utile pentru marketing sau dezvoltare,  stări personalizate, dependențe de sarcini, mai mulți responsabili, șabloane de checklists, vizualizare “Agile”, checklist-uri recurente, șabloane de stare, comentarii de rezolvare, diagrame de volum de lucru, bară laterală de utilizatori, obiective, etape, mementouri, wiki și documente, relații și sprinturi . Toate stările pentru lucrul în desfășurare pot fi vizualizate în panoul de vedere, unde totul este aranjat în funcție de stare. Platforma intuitivă de productivitate facilitează gestionarea sarcinilor individuale, facilitând managementul general îmbunătățit al proiectului.

Platforma are și câteva funcții și caracteristici avansate pentru elemente legate de sarcini, cum ar fi subsarcini imbricate, vizualizare hărți, vizualizare tabel, aliniament, hărți mentale și webhook-uri. Această serie de caracteristici facilitează mult managementul proiectelor, incluzând instrumente pentru gestionarea echipelor, urmărirea timpului și soluții generale de management al proiectelor, care îl fac pe utilizator să rămână în interiorul platformei unde poate găsi tot ce are nevoie.

Când vine vorba de tehnologie, ClickUp operează doar cu instrumente de top din domeniul său de activitate. Acest lucru devine evident atunci când utilizați automatizări ClickUp , care sunt capabile să genereze procese automate complexe. Funcțiile automate funcționează folosind formula „când se întâmplă acest lucru, efectuați această acțiune”, traducerea fiind: când are loc o anumită acțiune, o sarcină este terminată de exemplu, alta este declanșată automat, sarcina este mutată automat în Terminat. secțiune. Acest lucru este foarte util în ceea ce privește fluxul de lucru general și facilitează pentru utilizatori să aloce mai mult timp sarcinilor importante prin automatizarea celor de rutină. Automatizările ClickUp sunt, de asemenea, compatibile cu aplicații terțe, cum ar fi GitHUb, Slack, Bugsnag, Dropbox și Typeform.

Eficiența maximă nu poate fi atinsă fără beneficiul unei interfețe intuitive, ușor de utilizat și complet personalizabilă. Creierul din spatele ClickUp s-a ocupat și de acest aspect, creând o interfață modernă și ușor de utilizat, care face să fie foarte ușor să comutați între categorii, să schimbați șabloanele, să personalizați sarcinile și să gestionați membrii echipei într-un proiect.

După cum s-a spus anterior, aspectul care face o diferență uriașă este capacitatea platformei de a integra aplicații terțe în ecosistemul său. Acest lucru este de maximă importanță, deoarece utilizatorii nu trebuie să navigheze în afara ClickUp pentru a-și pierde timpul și concentrarea în găsirea altor instrumente de care au nevoie pentru a continua munca. Totul este disponibil de la stația de lucru a managerului de proiect. Eficiența și productivitatea sunt asigurate de capacitatea ClickUp de a integra aplicații externe.
Un alt aspect cheie al platformei ClickUp este flexibilitatea sa și este destul de renumit pentru aceasta. Diferitele opțiuni disponibile pentru vizualizarea sarcinilor sunt un bun exemplu de flexibilitate. Aplicația oferă o serie de vizualizări diferite care îi ajută pe utilizatori să-și vizualizeze munca în orice mod consideră potrivit. Fiecare vedere oferă o perspectivă unică a proiectului în derulare. Utilizatorii își pot vizualiza munca ca Listă, ca Board, ca Calendar, pot folosi vizualizarea Gantt clasică, vizualizarea Box și vizualizarea Workload, care oferă o vizualizare globală a modului în care munca este distribuită între membrii echipei.

Vizualizările sunt grupate după tip, permițând utilizatorilor să găsească rapid ceea ce doresc, fără a căuta într-un rând nesfârșit de vizualizări. Printr-un simplu clic, vizualizarea dorită poate fi văzută și selectată. Puteți găsi o explorare în profunzime a vizualizărilor ClickUp vizitând site-ul oficial al platformei.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți când utilizați ClickUp pentru prima dată, după conectare, este să vă personalizați spațiul de lucru. Știm până acum că personalizarea este un aspect foarte important atunci când utilizați ClickUp. După aceasta, vi se va cere să invitați persoanele cu care colaborați și să alegeți aplicațiile ClickUp (ClickApps ) pe care doriți să le utilizați. De asemenea, puteți adăuga integrări, cum ar fi Zoom sau Slack, și puteți importa sarcini dintr-o altă aplicație. Acum veți vedea spațiul dvs. ClickUp și sunteți gata de plecare. Mai jos vom încerca să explicăm opțiunile pe care le vei avea în spațiul tău.

Meniul din stânga

Meniul din stânga ecranului conține mai mult de câteva elemente. Iată ce face fiecare:

 • Acasă: vă duce înapoi la ecranul de pornire.
 • Notificări: când sunteți activ, veți primi notificări ori de câte ori se face o modificare într-o sarcină în care sunteți implicat. Această secțiune afișează acele notificări și sarcini de filtrare în funcție de cesionar sau @mențiuni despre dvs.
 • Pulse: Acesta oferă o imagine de ansamblu în timp real a cine este online în spațiul dvs. de lucru, câți utilizatori sunt online pe oră în fiecare zi, sarcinile cu cea mai mare activitate și o vizualizare în timp real a sarcinilor la care lucrează oamenii.
 • Obiective: ClickUp vă permite să setați obiective pentru munca dvs. Aceste ținte pot fi o listă de sarcini, un obiectiv valutar, un obiectiv numeric sau o țintă binară adevărat/fals.
 • Favorite: puteți marca tablouri de bord, vizualizări, liste și activități. Acestea vor fi colectate în această filă pentru vizualizare ușoară.
 • Spații: Cu spații, puteți organiza liste și dosare în anumite echipe. Făcând clic aici, veți obține o listă cu toate spațiile la care puteți contribui.
 • Tablouri de bord: tablourile de bord ClickUp vă permit să creați vizualizări care urmăresc inițiative la nivel înalt, să planifice sprinturi, să trimită lucrări și multe altele.
 • Documente: cu documentele ClickUp, puteți crea baze de cunoștințe, wiki-uri și documente individuale în instrumentul dvs. de gestionare a muncii.

Meniul de navigare de sus

Dacă meniul din stânga este modul în care navigați în ClickUp în ansamblu, meniul de sus vă oferă acces la opțiuni suplimentare atunci când vă aflați într-o anumită secțiune a instrumentului.

 • Setări spațiu: faceți clic pe numele spațiului dvs. pentru a schimba setări precum culoarea și numele, pentru a efectua acțiuni precum duplicarea și ștergerea și chiar pentru a vă transforma spațiul într-un șablon prestabilit.
 • Vizualizări: chiar lângă numele spațiului dvs., veți vedea diferitele vizualizări pe care le puteți utiliza. În mod implicit, veți avea vizualizările de listă și de panou, dar puteți adăuga mai multe făcând clic pe +Vizualizare.
 • Automatizare: trebuie să automatizați sarcinile repetitive? Faceți clic aici pentru a configura reguli simple de declanșare care vă fac viața mai ușoară.
 • Distribuiți: dacă nu lucrați în mod izolat, probabil că va trebui să vă împărțiți spațiul cel puțin o dată. Faceți clic aici pentru a face asta.
 • Bara de căutare: dacă căutați o anumită sarcină într-o listă aglomerată, puneți numele acesteia – sau o valoare de câmp personalizat – aici pentru a o găsi.
 • Opțiuni de aspect: unde vizualizările vă permit să decideți cum vedeți și urmăriți informațiile, opțiunile de aspect vă oferă control asupra a ceea ce vedeți. Filtrați sarcinile după anumite câmpuri, afișați toate sarcinile secundare, afișați numai sarcinile care ți-au fost atribuite și multe altele aici.
 • Setări de vizualizare: Făcând clic pe aceste trei puncte mici, vă va permite să schimbați lucrurile la nivel de vizualizare. Puteți să duplicați o vizualizare, să restricționați accesul la ea, să activați salvarea automată și să o exportați în fișiere CSV sau Excel.

Folosirea Aplicației ClickUp

Platforma are un portal de instruire disponibil pentru noii utilizatori, care îi ajută să se familiarizeze cu navigarea prin „complexitățile” aplicației. Acolo, utilizatorii pot accesa seminarii web , videoclipuri , demonstrații la cerere și chiar (gratuit!) instruire individuală.

Mai jos puteți vedea o serie de materiale video scurte prin care încercăm să facem același lucru într-un mod mai accesibil.

Introducere

Caracteristici Cheie

Navigare în Clickup

Vizualizări rapide

Cum se creează un spațiu