Ne bucurăm că doriți să participați la unul din evenimentele noastre!

Înainte de a completa formularul de participare, vă rugăm să parcurgeți informațiile de mai jos și să vă asigurați că sunteți de acord cu ele.

Cine poate participa

Pentru a participa la un curs sau workshop al proiectului Acces la formare și carieră trebuie să fiți angajat, să aveți domiciliul în afara regiunii București / Ilfov și să faceți parte din una dintre următoarele categorii:

  • Persoane care au nivel scăzut de calificare
  • Persoane care provin din mediul rural
  • Persoane care au vârsta de peste 40 de ani

Desfășurarea Workshopurilor

Locații:

Workshopurile noastre se desfășoară în apropierea orașelor Baia Mare și Cluj-Napoca, dar în afara orașelor, în locații atent selecționate pentru a oferi cel mai bun mediu pentru învățare.

Durată:

De obicei durata unui workshop se întinde pe 3 zile. Aceste trei zile pot fi alese fie în weekend, fie în timpul săptămânii.

Organizare:

Vă punem la dispoziție gratuit cazarea, 2 mese pe zi și tehnica și mediul necesare pentru participarea la workshop. Chiar dacă nu este necesar, vă puteți aduce propriul laptop. O grupă de workshop are, în medie, 11 participanți plus experți, formatori, consilierei și organizatori.

Desfășurarea Cursurilor

Locații:

Cursurile se vor desfășura în județul Maramureș, în diferite locații.

Durată:

Durata cursurilor variază în funcție de subiectul lor. Pentru a vedea mai multe informații despre cursurile noastre, vedeți pagina cursuri.

Organizare

Toate cursurile vor fi organizate în locații cât mai confortabile pentru participanți. Vom găsi locații care oferă condiții bune pentru desfășurarea acestui tip de eveniment.

Prețul

Toate cursurile și workshopurile oferite prin proiectul Acces sunt gratuite pentru cei care îndeplinesc condițiile de participare de mai sus.

Cum vă puteți înregistra

Vă puteți înregistra pentru un curs sau workshop prin completarea și trimiterea formularului de mai jos
sau
Vă puteți înregistra prin telefon la numărul +40 362 802 902 de luni până vineri între orele 10:00 – 14:00.

Formular de înregistrare pentru cursuri sau workshopuri

[ninja_form id=2]