Complex Turistic Șuior

Despre angajator

Complexul Turist Șuior este localizat la 18 km de Baia Mare.
Complexul Șuior are două locații:

Complexul Hotelier Turist Șuior Bază are 99 de paturi de cazare în 53 de camere, organizate în trei clădiri, denumite Iza, Mara și Igniș. În cadrul complexului de la baza pârtiei de schi există și un restaurant, având capacitatea de 120 de locuri. Tot aici mai sunt și multe alte facilități precum sala de conferință, proiectată pentru a găzdui peste 80 de persoane, și centrul Spa unde se desfășoară variate servicii de relaxare și detensionare, sală de fitness, tenis de masă, biliard și darts. În Cortul de Evenimente Șuior se organizează evenimente precum, nunți, botezuri, zile de naștere, aniversări, banchete, petreceri de majorat.

De la Complexul Hotelier Turist Suior Bază se poate urca cu telescaunul până la Complexul Hotelier Turist Șuior Cota 1000, un loc ideal pentru practicarea sporturilor și relaxare. Aici se mai găsesc 3 cabane cu câte 5 camere duble, deci 30 de locuri de cazare. Restaurant în stil rustic are o capacitate 100 de locuri și este completat de barul pentru schiori, cu capaciatatea de 100 de locuri și pontonul de peste lacul artificial cu capacitatea de 60 de locuri. Tot la cota 1000 mai este și o sală de conferințe cu capacitatea de 60 de locuri;

Locuri de muncă disponibile:

  • Bucătar
  • Ajutor Bucătar
  • Ospătar

Mesajul angajatorului

În cadrul discuțiilor pe care le-am avut cu angajatorul s-a evidențiat dorința de a găsi personal dedicat pentru practicarea locurilor de muncă enumerate mai sus. Domnul Cosmin Rohian, directorul complexului, a descris un proces bine pus la punct prin care persoanele care nu au experiență sau calificare pot să acumuleze deprinderile necesare și să avanseze rapid, atât din punctul de vedere al competențelor, dar și al nivelului de salarizare.
Din cauză că obiectivul se află la 18 km de Baia Mare, merită menționat că, dacă doresc, angajații pot beneficia și de cazare în cadrul complexului pentru a nu fi nevoiți să cheltuiască bani și timp pe o navetă care poate fi incomodă pentru unii. Complexul poate angaja și persoane care-și doresc o carieră de durată în domeniile ospitalității și servirii și preparării hranei, dar și pe cei care caută un loc de muncă temporar pe parcursul unui sezon turistic.

Metode de contact

Contact direct

Puteți să vedeți facilitățile și beneficiile pe care le oferă Complexul Turistic vizitând locația ansamblului

Complexul Șuior mai are și o locație administrativă în Baia Sprie:
Baia Sprie, str. George Coșbuc, nr. 121, Maramureş, România

Materiale Video

Mai multe informații

Pentru mai multe informații, puteți vizita pagina website-ul sau paginile de rețele sociale ale Complexului Turistic Șuior.